Slättäng önskar glad sommar

Slättäng vill tacka personal och samarbetspartners för vårens fina insatser och önska alla en glad sommar 2013.

Sommargrillning-2013
Sommardrink i Slättängs park.

Årets vårbruk började i mitten av mars. Trots etablering på tjäle och ovanliga förutsättningar fick vårsådda grödor en jämn och nästan komplett uppkomst. Det torra och kalla aprilvädret med tillräcklig nederbörd i slutet av maj har gjort att de flesta grödor, inte minst sockerbetorna, ser lovande ut kring skiftet juni-juli.

Vårsäsongen avslutades traditionsenligt – sommargrillning med personalen. Denna gång hemma på Slättäng. En vacker söndagskväll i juni rullades grillen fram och efterlängtade dofter steg ikapp med stämningen. Slättäng önskar alla en riktigt glad sommar!

Annons
Detta inlägg publicerades i Nyheter. Bokmärk permalänken.