Slättäng välkomnar Erik Ohlsson och Anton Månsson

Slättäng hälsar de nya medarbetarna Erik Ohlsson och Anton Månsson varmt välkomna! Bägge började arbeta på Slättäng i augusti 2013.

Erik och Anton pa Slattang 2013
Erik (till vänster) och Anton (till höger) framför en Väderstad Carrier 925.
Tillsammans har de ställt in Carriern att mylla ner spillraps före höstvetesådden.

Erik Ohlsson, 21 år gammal, kommer från Kalmarområdet. Där driver familjen under pappa Mats ledning ett stort framgångsrikt jordbruksföretag med både växtodling och grisproduktion. Erik kommer senast från TSHB-samarbetet med Trollenäs och Sireköpinge. Rapsetablering är en av Eriks många specialiteter – en kunskap Slättäng hoppas Erik gärna delar med sig av.

Anton Månsson, från Hässleholm, är också 21 år gammal. Anton lämnade Bollerups lantbruksskola med fina betyg. Därefter har han arbetat med mjölkproduktion och sedan på Ingemanstorp med både växtodling och djurhållning. Anton har därför en bred erfarenhet av såväl traktorkörning som verkstadsarbete. Antons färdigheter blir en betydelsefull tillgång för Slättäng.

Viktigast är ändå det gemensamma intresset för växtodling och viljan att förbättra verksamheten. Det ger goda förutsättningar att trivas och utvecklas på Slättäng.

Annons
Detta inlägg publicerades i Nyheter. Bokmärk permalänken.