Agrolab flyttar in på Backgården

För drygt ett år sedan köpte Slättäng Backgården från familjen Jakobsson. Efter fyra generationer sålde familjen Jakobsson denna mycket välskötta fastighet strax väster om huvudgården Slättäng. Det med stor glädje vi nu hälsar Agrolab välkommen som hyresgäst på Backgården.

Backgarden i varsolen
Slättängs Backgården inhyser Agrolabs svenska huvudkontor.

Agrolab grundandes 1984. Idag är det ett av Nordens ledande företag inom fältförsök med försöksstationer i alla nordiska länder. Deras svenska huvudkontor ligger nu på Slättäng.

Vi hoppas kunna förse vår nya hyresgäst med ett personligt kontor med möjlighet till möten och konferenser mitt i Skåne. Vi har anpassat lokaler och omgivning för arbete med analyser av fältförsök, nya produkter, sorter och guidade visningar. Backgården ger möjlighet att inhysa en mycket speciell maskinpark av specialtröskor, parcellsprutor med mera samt en verkstad för reparationer.

Vi hoppas att vår nya granne kommer trivas i de nya lokalerna. Agrolab är ett exempel på hur Slättäng arbetar nära hyresgästerna för att erbjuda anpassade lokaler med stor personlighet mitt i det skånska kulturlandskapet.

Annons
Detta inlägg publicerades i Nyheter. Bokmärk permalänken.