Claas Europaturné 2015 går till Slättäng

Claas_Turne_SkaneLagom till avklarat vårbruk och välkommen vårvärme gläds vi åt att Claas valt att lägga ett stopp på sin Europaturné på just Slättäng. Datumet är 5 maj 2015. Claas är Västeuropas största tillverkare av skördemaskiner. De har också mycket annat intressant i sin maskinportfölj. I samarbete med Lantmännen Maskin visar Claas stora delar sitt maskinprogram exklusivt för den skånska publiken på Slättäng.

Ladda ner inbjudan härföranmälan är obligatorisk.

De inbjudna för möjlighet att provköra Arion 400 Panoramic och nyutvecklade Arion 500/600. På plats finns därtill Axion 800 samt Claas Xerion för de som söker något riktigt kraftfullt.

Vi ser fram emot en intressant dag och tycker det är roligt att Claas och Lantmännen Maskin valt just Slättäng som plats för sin spännande turné. Vi beklagar byggdammet från byggnationen efter förra årets brand men hoppas ni ändå kommer trivas på Slättäng.

– Välkomna den 5 maj!

Annons
Detta inlägg publicerades i Nyheter. Bokmärk permalänken.