Fastighetsuthyrning

En del av Slättängs verksamhet är fastighetsuthyrning. Slättäng erbjuder dels ett dussintal bostäder, dels företagskontor och dels lager- och verkstadslokaler – alla i format från litet till stort.

Damm om hosten
På Slättäng finns gott om vacker natur. Här Benstorpsdammen om hösten.

Med sitt intressanta läge strax norr om ett växande Lund utvidgar och utvecklar Slättäng stegvis fastighetsbeståndet till ett betydande affärsområde.

Samtliga hyresfastigheter omgärdas av en vacker skånsk kulturmiljö, är modernt renoverade i gammal stil och har tillgång till bredband.

Slattang. Fastigheter. Kok
Hyresfastigheternas våtrum och kök håller genomgående hög standard.

Arkitekturen är bibehållet tidstypisk och håller hög standard på kök och våtrum.

Slattang - Benstorp - I matsalenSlättäng erbjuder kontor och bostäder med varsamt renoverade interiörer.

Till företagsbekvämligheterna hör pentry, dusch och rymligt konferensrum för affärsmöten, som kan kombineras med middag och representation i corps-de-logiet. Slättängs natursköna omgivningar inbjuder till promenader för skapa ny energi och kreativitet. Varför inte ta nästa möte på gående fot?

Skogsrand Vår liten b01Slättäng erbjuder vackra promenader, som denna skogsväg i majsol.

Bland Slättängs kontorshyresgäster finns idag formgivare i särskild inredd designverkstad och traditionella mindre företag som nyttjar ett till tre rum.

Slättäng var år 1676 platsen för Karl XI och hans armés förberedelser dagarna strax före slaget vid Lund. Idag erbjuds här ett boende med hög standard bara 10 till 15 minuter från Lund och Eslöv. Med pågatågen från närbelägna Örtofta når man lätt Lund och är i Malmö på under 30 minuter.

Se lediga objekt under Hyr bostad respektive Hyr lokaler.