Kontorslokaler uthyres

Slättäng erbjuder attraktiva och mångsidiga kontorslokaler lämpade för små och medelstora företag. Kontoren är modernt renoverade i gammal stil och samtliga har tillgång till bredband. Arkitekturen är bibehållet tidstypisk och standarden är hög.

Designverkstad pa Slattang i sno
Nöjd företagare. I Slättängs välisolerade designverkstad brinner flitens lampa året runt.

Till bekvämligheterna hör pentry, dusch och rymliga styrelse- och konferensrum för affärsmöten, som kan kombineras med middag och representation i corps-de-logiet. Den vackra skånska kulturmiljön som omgärdar Slättäng inbjuder till promenader för skapa ny energi och kreativitet. Varför inte ta nästa möte på gående fot?

Konferensrum SlattangKonferensrummet med kunder på ingång. ”Men var katten sparade jag presentationen?”

Bland Slättängs hyresgäster finns idag formgivare i egen designverkstad eller ateljé och traditionella mindre företag som nyttjar ett till tre kontorsrum.

Utanfor ett kontor pa Slattang
Utanför ett av kontoren. På Slättäng får ingen parkeringsböter.

Samtliga lokaler ligger strategiskt mellan Eslöv och Lund. Kommunikationerna till hela västskåne är goda. Och ingenting slår landet när det gäller parkeringsmöjligheter. Från väg 104 tar man sig snabbt ut till E22 eller E6 och når Malmö, Lund och Helsingborg inom 20 till 30 minuter.

Intresserad?
Kontakta Jacob Bennet på
0708-23 90 00 eller
jacob@slattang.se