Slättängs Förvaltarbostad

Förvaltarbostaden uthyrd
Slättängs Förvaltarbostad med 8 rum och 185 kvm ligger vackert mellan Lund och Eslöv. År 1676 var detta platsen för Karl XI arme förberedelser dagarna innan slaget vid Lund. Idag erbjuds ett högkvalitativt boende i en härlig skånsk kulturmiljö. Huset är ett korsvirkeshus med öppen och praktisk planlösning i en stilfull interiör med bl.a. fiskbensparkett och öppen spis. Villan har genomgått en renovering med två nya badrum, modernt kök och nya trägolv i på samtliga våningsplan.

Fastigheten som måste ses har en stor och härlig tomt mitt i det skånska jordbrukslandskap men ligger ändå bara några kilometer från Pågatågstationen i Örtofta. Med bil är det 10 minuter till Eslöv och Kävlinge. 15 minuter till Lund och efter 30 minuters bilfärd är ni i Malmö om ni inte väljer att ta tåget från Örtofta.

Bildgalleri

Hyran inkluderar:
1. Fri värme och varmvatten
2. Komplett kök med diskmaskin, mikro etc. och tvättstuga (tvätt & torktumlare)
3. Eget garage
4. Gräsklippning, skötsel av häckar m.m.
5. Sophämtning
6. Vattenförsörjning och VA-avgifter.

Huset har tillgång till bredband (ADSL) och ligger 600 meter från gårdens egna häststall så både boxplatser och extra utrymme i ekonomibyggnader eller kontorsplats kan erbjudas mot separat överenskommelse.

Förvaltarbostaden är nu uthyrd.