Jakt

På Slättäng har jakten alltid varit en central del av vårt sätt att leva och det bedrivs därför sedan länge en aktiv jaktverksamhet. Jakten är en tradition och kultur som med efterfrågan idag vuxit till en liten affärsverksamhet. Med jakten följer naturligtvis ett stort ansvar och varje år planerar nya viltremisser för att stödja den biologiska mångfalden.

I början på säsongen jagas framförallt småvilt såsom änder, hare, fasan och rapphöns. Senare under jaktåret gäller även klövvilt, rådjur och vildsvin men även dovhjort som nu spridit sig ner till Slättäng. Vi erbjuder allt från hundprov, enklare dagsjakter till drev- och klappjakter för större sällskap.

Vid intresse kontakta godset jägare Daniel Torgelsson, 0706-35 00 25

Klicka här för att läsa en artikel om vår jakt.

Konferens

I samband med jakt kan vi även erbjuda event eller middag i Corp de logiet. En uppskattad kombination är dagsjakt med konferens på godset.

Vi erbjuder också dagskonferenser i trevlig miljö som kan kombineras med utställningar nära den agrara näringen. Gården erbjuder en exklusiv miljö med möjligheter både inom såväl som utomhus. Det är bara fantasin som sätter gränserna i världens största och mest öppna konferensrum.

Välkomna att kontakta Jacob Bennet, 0708-23 90 00